IMG_2870
Picture of Rachel Vieth

Rachel Vieth

Nieuwe posters van Gallerix

Daar ben ik weer eens na een hele tijd. Inmiddels kreeg ik mijn diploma en startte ik vorige week met mijn nieuwe baan als online redacteur Heel Holland Bakt. 

En…het was weer tijd om iets te veranderen in huis. Ondanks dat het eigenlijk niet in ons appartement (van 35 vierkante meter) past, kon ik het berichtje van Gallerix niet negeren haha. Daarom zocht ik weer twee mooie posters mét lijsten uit. Ik wisselde met een aantal andere printen en er ontstond vanzelf weer een gezellig hoekje.

Ik vind de Japanse print van de golf altijd al erg mooi en hij past ook nog eens perfect bij mijn liefde voor de zee. Na even googelen kwam ik erachter dat het werk is van de Japanse kunstenaar Kathushika Hokusai. Als je het in het echt wilt bekijken moet je wel even een stukje rijden: het hangt namelijk in The Metropolitan Museum of Art in New York (van die stad en andere steden kun je overigens ook posters kopen). Het kiezen van de tweede poster vond ik nog wel lastig. Maar toen ik deze zag dacht ik: dat past perfect bij een tekstschrijver. 😉  Welke poster is jouw favoriet?

Ik mag jullie weer een leuke korting geven om ook iets moois uit te kiezen op de website van Gallerix. Met de code Blezer30 krijg je 30% korting op je bestelling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *