Foto Rachel strand

Rachel Vieth

Natuurlijk is het ook leuk om te weten wie het gezicht is achter deze website. Mijn naam is Rachel Vieth en ik ben 22 jaar. Met veel plezier houd ik mij bezig met schrijven, maar daarnaast probeer ik ook tijd te steken in piano spelen, lezen en leuke uitstapjes. Op mijn website deel ik met jou mijn verhalen, ervaringen en dagboekfragmenten. Zo probeer ik jou mee te nemen in verhalen over bijzondere mensen, leuke plekken en verrassende gebeurtenissen.

Op de zolder. Daar staat hij. Een doos vol schriftjes, met allerlei verhalen.

IJverig zat ik vroeger aan de tafel, een pen stevig in mijn hand, af en toe aarzelend zoekend op de site van een kinderuitgeverij. Daar begon het allemaal. Het is inmiddels heel wat jaren later, maar de droom om ooit een boek te schrijven is er nog steeds. Mijn liefde voor schrijven is altijd gebleven en dit zorgde er ook voor dat ik journalistiek ben gaan studeren aan Windesheim in Zwolle en als online redacteur werk voor Flow Magazine. Naast het schrijven vind ik het ook belangrijk om te luisteren en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo kun je verhalen vertellen van en aan mensen.