IMG_7013_jpg
Picture of Rachel Vieth

Rachel Vieth

Nieuwe posters van Gallerix aan de muur

Daar ben ik weer na een hele tijd. Ik ben lekker druk met het afstudeerproject en het werken voor Flow, maar ik wilde graag de tijd nemen om iets leuks met jullie te delen.

Ik mocht namelijk een aantal mooie posters van Gallerix uitzoeken. Nu zal je misschien denken, Rachel, doe eens normaal, je bent geen influencer. Maar hee, gratis posters zijn altijd leuk toch? Vooral als ze helemaal mijn smaak zijn. Mijn grote droom is het maken van een Gallery wall (m’n hele Pinterest staat vol met inspiratieplaatjes). Een hele muur vol met verschillende posters en lijsten van verschillende formaten. De afgelopen tijd heb ik er al heel veel verzameld: een aantal van mijn kamer in Amersfoort, mijn slaapkamer in Vaassen en nu zocht ik een aantal nieuwe posters uit voor in Ermelo (waar er eigenlijk ook al heel veel hingen haha). Je kunt nooit genoeg posters hebben toch? 

Het was even zoeken, want er was heel veel keus, maar uiteindelijk vond ik drie posters mét lijsten die ik mooi vond. Ze zijn een beetje in dezelfde stijl, maar kunnen ook gemakkelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een foto. En door de verschillende kleuren, kun je ze afwisselen met andere lijsten. Ik heb een aantal andere favorieten op de website op een rijtje gezet, wie weet voor een volgende keer. 

Het leuke is (ik wist niet dat ik dit ooit ging zeggen) dat ik jullie korting mag geven om ook iets moois uit te kiezen op de website van Gallerix. Met de code Blezer30 krijg je 30% korting op je bestelling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *